BUFET RECE

Parfait din ficat de pasăre cu jeleu de vinars Brâncoveanu
Terină ţărănească de purcel cu piper roz
Piftie fină de curcan cu ghimbir şi sos de hrean
Medalion duo de păstrăv și somon, cu sos de lămâie
Icre de fasole şi năut cu dulceaţă de ceapă
Colţunaşi de spanac cu brânză
Placintă Dobrogeană cu brânză sărată şi mărar
Crostini cu salam ardelenesc artizanal
Coşuleţe cu salată de crudităţi
Salată de vinete cu jeleu de ardei copt
Bruschete cu legume şi sweet chilli

BUFET CALD
Saramură de ştiucă reinterpretată cu mămăliguţă coaptă
Ruladă de miel îmbrăcată în ierburi aromatice
Cârnăciori bănăţeni Virsli preparaţi încet la cuptor în sos de vin

MAIN DISH
Curcan întreg umplut cu ciuperci şi ficăţei flambat cu vinars
Ciolan de purcel cu rozmarin şi ghimbir în glaze de bere neagră
Sărmăluţe de gâscă în foi de viţă, servite cu mămăliguță coaptă şi sos de iaurt

Jardinieră cu murături de casă

SURPRIZA BUCĂTARULUI….. pentru refacere
Ciorbă de burtă a la Chef

GARNITURI
Cous Cous cu legume şi turmeric
Iahnie de fasole albă şi roşie cu linte
Cartofi ţărăneşti

SOSURI
Sos de hrean cu sfeclă roşie
Mujdei de usturoi cu roşii coapte

SALATE
Salată vegană cu nuci, seminţe, fasole rosie, cuburi de pară proaspătă şi dressing cu miere şi lămâie
Salată cu fenel, roşii, apio, naut şi dressing cu muştar şi ulei de măsline.

BUFET DESERTURI
Eclere de casă cu ciocolată
Prajitura copilăriei “Albă ca Zapada”
Minipapanaşi cu dulceaţă de dovlecel
şi parfait de fructe de pădure

VINURI SPUMANTE
Casa Panciu Spumant Brut
Casa Panciu Spumant Riserva rose

VINURI ALBE
Crama Aramic Sauvignon Blanc
Crama Aramic Alb de Silagi
Ciumbrud Fior Muscat/Traminer
Ciumbrud Vinul Centenarului
Thesaurus Amadoc Riesling Italian
Thesaurus Muscat Ottonel
Domeniul La Migdali Chardonnay

VINURI ROSE
Crama Aramic Rose Pinot Noir
Casa Panciu Riserva rose Aurelia Vişinescu Sensum rose Limited Ed. 2018

VINURI ROŞII
Thesaurus Amadoc Pinot Noir
Crama Aramic Cabernet Sauvignon
Crama Aramic Roşu de Silagi
Domeniul La Migdali Fetească Neagră Dealu Mare
Domeniul La Migdali Dealu Mare Trois Amis,
Fetească Neagră/ Syrah/ Cabernet Franc

SPIRTOASE TRADIŢIONALE
Palincă de Bistriţa, Brendea
Tuică Zetea
Rachiu de mere, Zolmyr
Vinars VSOP Brendea
Vinars Brâncoveanu XO
Afinată Saber
Vişinată Saber

COCKTAILURI
Saber romanian tonic
„Saberol” Spritz
“România Libera”, Vinars & Cola

 

Pentru rezervări:

THE WINE CLUB:

Bd. Unirii nr.20

0740 166 023, 0740 100 397, sales@vinexpert.ro; wineclub@vinexpert.ro

THE WINE BISTRO:

Calea Victoriei nr.155

0744 481 307, sales@vinexpert.ro; victoriei@vinexpert.ro